Jongerencoaching

Heb je last van faalangst?

1 op de 10 mensen heeft last van faalangst. Het heeft te maken met bang zijn niet te voldoen aan bepaalde verwachtingen. Hierdoor laat je zelfvertrouwen je in de steek op belangrijke momenten, zoals tijdens examens, sporten of wanneer je een gesprek wilt aangaan met iemand die je leuk lijkt. Faalangst brengt veel stress met zich mee. Sommige mensen gaan stotteren, trekken zich terug of raken zelfs in een depressie. Gelukkig is faalangst met de juiste begeleiding goed op te lossen. Ik help je graag je zelfvertrouwen een boost te geven.

Voel je je vaak depressief?

Depressieve gevoelens komen steeds vaker voor, zowel bij jongeren als volwassenen. Voel je je langer dan 2 weken somber? Heb je nergens zin in? Word je niet meer blij van een gezellig avondje uit? Wil je het liefst de hele dag met je hoofd onder de dekens in bed blijven liggen? Is het steeds weer een opgave voor jou om naar school of je werk te gaan, of meld je jezelf vaker ziek dan voorheen? Dan wordt het hoog tijd dit probleem aan te pakken. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan ik je op weg helpen je leven weer leuker te vinden.

Vrijblijvende kennismaking

Jij hebt wel wat beters te doen dan naar een coach te gaan en daarom wil je iemand die je zo snel mogelijk helpt. Omdat je het belangrijk vindt dat er een klik is, bied ik jou de mogelijkheid vrijblijvend kennis te maken. Concreet betekent dit dat als er geen vervolgafspraak wordt gemaakt er geen kosten in rekening worden gebracht voor de intake, met andere woorden; gaan we samen door, dan wordt de intake wel gefactureerd. Voor de tarieven verwijs ik je graag naar deze pagina. Zie ik je snel?

Mijn werkwijze

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis, bespreken we jouw doelen en mijn werkwijze. Als er geen vervolgafspraak wordt gemaakt, worden er geen kosten in rekening gebracht voor het intakegesprek. Ieder mens is anders en daarom is ieder traject anders. Vanuit de intake gaan we bepalen wat ervoor nodig is om jouw situatie te verbeteren. Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 4-5 sessies nodig.

Na de intake volgen er enkele gesprekken om dieper op jouw probleem/problemen en behoeftes in te gaan. Mijn aanpak hierbij is deskundig, praktisch, maar soms ook confronterend. Deze sessies leveren meestal mooie inzichten op. Als die in de praktijk worden toegepast, zijn er snel verbeteringen voor jou merkbaar...

Tijdens de laatste sessie bespreken we hoe en wanneer je de aangeleerde tools kunt inzetten om de huidige situatie op dit niveau te houden. Vaak is iemand bang dat de verbeteringen tijdelijk zijn, maar als deze voldoende positiviteit opleveren, worden ze snel een nieuw en welkom patroon in je leven. Soms maken we een afspraak voor een jaarlijkse check-up. Vervolgens ga je met een tevreden gevoel naar huis.

Wil je een vrijblijvende afspraak voor jongerencoaching maken?

Klik dan op onderstaande button, stuur een e-mail naar ingrid@jit-company.nl of een berichtje naar 06-29101039. Telefonisch ben ik wat moeilijker te bereiken, maar als je mijn voicemail inspreekt, bel ik je dezelfde dag nog terug.

Afspraken zijn mogelijk van maandag tot en met vrijdag 09.00 - 21.00 uur en zaterdag 09.00 - 18.00 uur.

Adresgegevens praktijkruimte: Baayewei 5 - Bavel
(ingang linksachter in het straatje naast de woning,
daar is ook 1 parkeerplaats)

Reviews

Over mij

Ik ben Ingrid de Jong (bijnaam Jit), moeder van drie volwassen zonen, Relatietherapeut, Gezins- en Jongerencoach, MfN/ADR geaccrediteerd Familie- en Arbeidsmediator, Kindbehartiger, Master Coach of Strategic Intervention, Analytic Profiler (Gedragsanalist), trainer en trainingsacteur.
Omdat ik het belangrijk vind mezelf continu te blijven ontwikkelen, heb ik in 2021 mijn masterstudie aan de universiteit in Manchester (MSc Communication, Behaviour and Credibility Analysis) afgerond. In juli 2016 ben ik gestart met mijn praktijk. Dat bleek een heel goede keuze,
die iedere dag weer voor de nodige uitdaging en voldoening zorgt.

Relevante opleidingen en trainingen

MfN/ADR Familie- en Arbeidsmediator, Kindbehartiger, Master Coach of Strategic Intervention (MCSI), Gottman Level 1 en 2 Relatietherapietraining, Graduate Specialist Analytic Profiling, RobbinsMadanes Relationship Program, Cloe Madanes Family Therapy training, Relatiecoach en gezinstherapie, Emotionally Focused Therapy (EFT), Advanced Training Analytic Profiling (ATAP), Jongerencoach, Dynamic Value Systems (DVS), Basic Training Analytic Profiling (BTAP), Facial Action Coding System, Face and Emotion, Dangerous Demeanor Detector Advanced, Subtle Expression Recognition Training (Elite), Micro-expression Recognition Training (Elite), Emotiemanagement en Gedrag, Waarheidsvinding en Leugen-detectie (WeL), Subtle Expression Training Tool, Microexpression Training Tool, Core Transformation, Clean Language, Sedona, NLP Master Practitioner

Lidmaatschappen en samenwerkingen

Kamer van Koophandel 66359686

Voor informatie met betrekking tot de algemene voorwaarden, privacy en dergelijke, verwijs ik je graag naar de downloadpagina.

Klik hier om terug te gaan naar de homepage.